shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Mai multi elevi din Ploiesti au ascultat marturisirile unor detinuti.

Mai multi elevi din Ploiesti au ascultat marturisirile unor detinuti.

Lectie dura oferita unor elevi din Ploiesti prin programul “Scoala Altfel”. Adolescentii au ajuns intr-un penitenciar, unde au ascultat marturisirile unor detinuti pentru care viata presupune o perioada mai lunga sau mai scurta de detentie.

Oameni care au ajuns dupa gratii pentru ca fie au condus fara permis, fie au dat mita, au facut trafic de droguri sau chiar au omorat un om, s-au confesat unor pusti pentru care traiul in inchisoare e mai mult o scena de film, decat o ipoteza reala. Impresionati de dramele si greselile detinutilor, liceenii spun ca au capatat o experienta cu efect pe termen lung.
A fost o zi plina de invataminte pentru elevii de clasa a Xa ai Colegiului Ion Luca Caragiale din Ploiesti. Au aflat ca teribilismul de a te urca baut la volan, fara permis, te poate duce dupa gratii. La fel si daca incerci substante interzise sau daca dai mita unui profesor.
Alexandru Dragulin, detinut: “Totul a inceput in al treilea an de facultate nu reuseam sa promovez un examen acolo se practica de ani de zile bani la profesori sa promovezi examenele si ca sa nu repet anul.”

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews desfăşoară și anul acesta, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, campania umanitară „DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”.

Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din București, constând în strângerea de alimente neperisabile ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *