shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Mii de oameni din estul ţării, fără curent electric

Mii de oameni din estul ţării, fără curent electric

Reprezentanţii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) au emis, marţi, două avertizări de precipitaţii abundente şi răcire accentuată a vremii, ca urmare a unui ciclon trans-balcanic care va traversa România în următoarele zile.

Mii de oameni din estul şi nord-estul ţării au rămas, joi, fără curent electric, după ce vântul şi zăpada au distrus stâlpi de electricitate şi puncte de transformare. În Iaşi, pe drumul care leagă localităţile Slobozia şi Voineşti se circulă îngreunat, mai mulţi arbori fiind doborâţi pe şosea.

În zona Moldovei sunt sute de localităţi fără energie electrică, după ce vântul a distrus stâlpi şi puncte de transformare.

Potrivit reprezenanţilor DelGAZ, furnizorul de energie electrică din estul ţării, au fost afectate în special elemente de izolaţie şi conductoare electrice, precum şi consolele de susţinere ale acestora.

Astfel, mii de oameni au rămas fără curent electric

În judeţul Neamţ, sunt stâlpi de medie tensiune rupţi în zonele Potoci şi Vaduri, fiind întreruptă alimentarea cu energie la staţiile de pompare a apei din zonă.

De asemenea, sunt nealimentate, total sau parţial, o linie de medie tensiune şi 51 de posturi de transformare din judeţul Botoşani.

În judeţul Bacău sunt afectate şapte linii de medie tensiune şi 191 de posturi de transformare, iar în judeţul Iaşi sunt afectate patru linii de medie tensiune şi 115 posturi de transformare.

În Neamţ au fost afectate 11 linii de medie tensiune şi 430 de posturi de transformare.

About Mihai Caldararu

Check Also

VIDEO: ”Sărăcia Distruge Omenia” , campanie lansată la nivel național, a ajuns la Târgu-Frumos

Mic News, o asociație nonguvernamentală de presă care  acționează în beneficiul copiilor cu afecţiuni grave şi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *