shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Milionarii români care au ales moartea: s-au înjunghiat, s-au spânzurat, s-au aruncat în gol

Milionarii români care au ales moartea: s-au înjunghiat, s-au spânzurat, s-au aruncat în gol

Vasile Turcu este cel mai recent de pe lista lungă a oamenilor de afaceri români care au ales soluția extremă pentru situațiile complicate în care i-a adus viața. Fostul acționar de la Dinamo, cu afaceri în domeniul construcțiilor, a încercat să se sinucidă miercuri, 1 martie.

Vasile Turcu se zbate acum între viață și moarte după ce a fost găsit spânzurat cu un cordon într-una din camerele vilei sale din centrul Bucureștiului. Istoria recentă consemnează numele mai multor oameni de afaceri care și-au pus capăt zilelor în mod violent când n-au mai reușit s-o scoată la capăt cu datoriile sau cu problemele de sănătate.

2016 – Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit într-un accident de mașină în apropiere de București, cu doar câteva ore înainte de a se prezenta la audierile programate la Parchetul General, în dosarul dezinfectanților diluați. Mașina omului de afaceri arăta de parcă ar fi fost lovită în plin de un tren în viteză, iar la locul accidentului a fost găsit cadavrul unui bărbat în jur de 40 de ani și actele de identitate ale lui Dan Condrea. Omul era desfigurat, dar soția l-a recunoscut după haine.

2014 – Proprietarul grupului Polisano, Ilie Vonica, cel mai bogat sibian, a cărui firmă a fost implicată în dosarul reţetelor false pentru bolnavii de cancer, s-a aruncat de la etajul vilei sale din Sibiu. Ilie Vonica a explicat într-o scrisoare de adio că arestarea soției și problemele firmelor sale l-au determinat să-și ia viața, el cerându-i, totodată, iertare soției și cerându-i să aibă grijă de fiica lor.Ilie Vonica

2013 – Nae Nicolae, “regele imobilialelor din Ilfov” şi un apropiat al latifundiarului Gigi Becali, a murit în iulie 2013 după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de tren pe Şoseaua Petricani. Potrivit relatărilor de la faţa locului, afaceristul ar fi depăşit coloana de maşini care staţiona la bariere şi ar fi trecut printre acestea chiar în momentul în care trenul ajungea în zonă. Firma omului de afaceri acumulase în 2012 datorii de 6,14 milioane de lei.

nae nicolae

Mașina lui Nae Nicolae a fost lovită în plin de tren
2011 – Constantin Şpak, socrul cântăreței Andreea Antonescu, proprietarul grupului de firme Spak Groupe, un business care activa în domeniul producţiei şi comercializării produselor din carne, și-a băgat de trei ori cuțitul în inimă. Andreea era însărcinată în șapte luni la vremea respectivă. Constantin Şpak avea datorii de peste două milioane de euro la stat, însă nora lui a declarat că nu acestea l-au împins la sinucidere.

“Gestul domnului Spak nu a avut nici o legătură cu presupusele probleme financiare. A fost doar o depresie foarte puternică pe care dânsul a suferit-o în urma operaţiei de ficat pe care o suferise de curând. Pur şi simplu nu a putut să treacă peste acest lucru”, a spus Andreea.

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews desfăşoară și anul acesta, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, campania umanitară „DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”.

Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din București, constând în strângerea de alimente neperisabile ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *