shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Dezvaluiri / Noi audieri în cazul incendiului de la Bamboo. Ce spun Castellano și Cătălin Botezatu. Primele imagini din interiorul clubului / GALERIE FOTO!

Noi audieri în cazul incendiului de la Bamboo. Ce spun Castellano și Cătălin Botezatu. Primele imagini din interiorul clubului / GALERIE FOTO!

Noi audieri în cazul incendiului de la Bamboo. Ce spun Castellano și Cătălin Botezatu. Primele imagini din interiorul clubului / GALERIE FOTO!

 

Noi audieri în cazul incendiului de la Bamboo au început, miercuri, la Poliţia Capitalei. Au fost chemați la audieri mai mulți angajaţi şi clienţi ai clubului.

Joshua Castellano şi Cătălin Botezatu fac primele precizări cu privire la incendiul din Club Bamboo

Joshua Castellano a declarat că autorizația se afla în procedură, care s-a schimbat după tragedia din Colectiv.

„E în procedura autorizaţia. De când s-a întâmplat chestia cu Colectiv, procedura s-a schimbat. Când s-a pornit asta, noi am pornit să refacem tot ce înseamnă structura Bamboo. Am făcut nişte modificări în perioada de iarnă. Am început amenajarea pentru a avea aviz de la ISU. 95% din lucrări erau efectuate”, a declarat Castellano.

Acesta a adăugat că totul este realizat în baza a ceea ce spune specialistul ISU.

„Avizul de funcţionare se face normal în fiecare an, e o taxa de 3.000 de lei, pe care nu cred că Bamboo nu şi-o permite, vorbim de Bamboo, nu de alte locaţii”, a mai spus Castellano, care a adăugat că angajații săi lucrează pentru el chiar și de 20 de ani, iar cel mai „tânăr” dintre ei este angajat de șase ani.

Castellano a spus, totodată, că a fost amendat o singură dată.

„Până la evacuare nu a fost o scânteie în club, doar fum, evacuarea a durat 6-7 minute. După ce am terminat evacuarea, pompierii au ajuns la 2 minute. Erau 200 de oameni în sala”, a mai spus acționarul clubului.

 

Cătălin Botezatu a făcut, la rândul său, declarații.

„Am fost felicitaţi pentru că aveam un număr mult mai mare de ieşiri de urgenţă”, a spus acesta, adăugând că incendiul nu s-a produs din cauza unei țigări aprinse.

„Fiecare om ştia exact să evacueze. Nu se putea altfel, dacă nu erau trainuiti în acest sens, nu se putea acest lucru”, a adăugat Botezatu.

Totodată, avocata acționarilor a declarat că „nu au fost emise amenzi pentru funcţionare ilegală, ci doar pe lipsa autorizaţie. Doar viza lipsea”.

UPDATE 12.50: Pompierii au retras abia astăzi, la ora 12.00, ultima autospecială de la fața locului. Abia de acum, anchetatorii au putea intra pentru a ridica probe, dar asta numai dacă structura de rezistență a clădirii nu este în pericol de prăbușire.

About Admin

Check Also

BREAKING NEWS – Scandal uriaş după moartea esteticianului vedetelor. Familia acuză spitalul şi cere 60 de milioane de euro despăgubiri

Familia lui Abu Baker, esteticianul vedetelor care a murit la mijlocul lunii septembrie, fac acuzaţii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *