shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Presedintele Asociatiei MicNews implineste 31 de ani, in data de 25.05.2017!

Presedintele Asociatiei MicNews implineste 31 de ani, in data de 25.05.2017!

Cu 7 ani în urmă se puneau bazale Asociaţiei MicNews, al cărui fondator era nimeni altul decât inimosul Mihai Căldăraru. Din prima zi de activitate, Asociaţia a luptat din toate puterile pentru a aduce beneficii în ajutorarea copiilor care provin din mediile defavorizate, dar şi a copiilor care sufereau de afecţiuni grave de sănătate.

 

Realizările celor care fac parte din această Asociaţie au fost încununate de succes, iar astăzi activitatea acesteia este cunoscută atât în România cât şi în străinătate, în ţări precum Moldova, Italia, Olanda şi Germania. De reţinut este faptul că, echipa Asociaţiei este formată din voluntari care provin din instituţiile statului, majoritatea acestora aducându-şi meritul la bunul mers al lucrurilor frumoase care s-au întâmplat de-a lungul anilor.

 

Cu ocazia zilei aniversare, Asociaţia MicNews va oferi cadouri copiilor defavorizaţi de la o şcoală din comuna Cernica. Deoarece Preşedintele Asociaţiei MicNews, Mihai Căldăraru va împlini în această lună, frumoasa vârstă de 31 de ani, echipa de la stirideactualitate.ro împreună cu Marcu Viorel Andrei,vicepreşedintele  Asociaţiei, şi Maria Voicu, Secretarul General,  îi doreşte de pe acum un călduros „La Mulţi Ani” şi O Viaţă Frumoasă alături de echipa lui plină de entuziasm şi devotament, pentru toţi cei care au mereu nevoie de Speranţă la O Viaţă mai Bună în Viitor.

Odata cu implinirea a sapte ani de existenta a ziarului MicNews, Fondatorul Mihai Caldararu, implineste frumoasa varsta de 31 ani, pe data de 25.05.2017.

Articol realizat: Narcis Violeta,

 

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews desfăşoară și anul acesta, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, campania umanitară „DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”.

Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din București, constând în strângerea de alimente neperisabile ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *