shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Proiectele Asociației MicNews, susţinute şi de emisiunea “La Măruţă”

Proiectele Asociației MicNews, susţinute şi de emisiunea “La Măruţă”

Cu doar o zi în urmă, Preşedintele Asociaţiei MicNews, Mihai Căldăraru, a primit cu entuziasm invitaţia de a participa la emisiunea “La Măruţă”. În cadrul emisiunii, acesta a vorbit despre activitatea asociaţiei pe care o conduce şi despre realizările de care este foarte mândru.

De-a lungul activităţii, mii de oameni nevoiaşi au fost ajutaţi pentru a trece cu bine momente importante din viaţa lor, iar inimosul Mihai Căldăraru împreună cu echipa lui, a reuşit să ducă la bun sfârşit toate proiectele importante pe care le-au desfasurat.

Cătălin Măruţă l-a “iscodit” pe Mihai şi a reuşit să afle lucruri interesante despre viitoarea campanie umanitară a asociaţiei. Principalul scop este acela de a strânge fondurile necesare pentru Campania Sărăcia Distruge Omenia, aceasta având ca obiectiv principal, ajutorarea a 1000 de familii nevoiaşe, cu alimente şi dulciuri pentru copii.

Conducerea Asociaţiei MicNews a mulţumit încă odată tuturor celor care le-au întins o mână de ajutor şi speră ca în viitorul apropiat să poată aduce bucurie în vieţile cat mai multor familii, pentru care soarta a fost mai grea şi nedreaptă cu ele.

Cei care doresc să contacteze Asociaţia MicNews, o pot face pe pagina de FaceBook a lui Mihai Căldăraru.

 

About Mihai Caldararu

Check Also

BREAKING NEWS: Asociaţia MicNews a dăruit 200 de porţii calde de mâncare pentru oamenii străzii din zona Gării de Nord

Asociaţia MicNews are în desfăşurare pentru anul 2018, campania umanitară ”Sărăcia Distruge Omenia!”. Conform celor de la MicNews, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *