shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Protest în fața Primăriei Municipiului București

Protest în fața Primăriei Municipiului București

Articol realizat de: Mihai Căldăraru,

Peste 1.500 de florari protestează în Piața Universității din București față de suspendarea procedurii de acordare a avizelor și a autorizațiilor de funcționare a tuturor chioșcurilor din Municipiul București.

“Protestam, deoarece după sute de ani, meseria de florar, una dintre cele mai vechi și frumoase meserii tradiţionale rome, este pusă în pericol. Acest fapt se datorează Primariei Capitalei care a oprit orice fel de avizare deoarece lucrează la un regulament pentru comerțul cu flori care se desfașoară pe domeniul public, în chioșcurile special amenajate, fara a consulta în prealabil și Asociația Florarilor și a Meseriilor Tradițonale.

Lipsa acestor avize pune în pericol sute de locuri de muncă. Așa cum știm, Uniunea Europeană și statul român trebuie să promoveze condiții de creere de locuri de muncă pentru integrarea romilor în societate! Contrar acestor principii în momentul de față, cu voie sau fară voie, se pun în pericol sute de familii.

Această acțiune va fi urmată și de alte proteste ce vor fi organizate zilinc în fața Primariei Municipiului București, până la soluționarea revedicarilor asociației”, a transmis Adrian Dincă, președintele Asociației Florarilor și a Meseriilor Tradițonale, potrivit MicNews.ro

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews desfăşoară și anul acesta, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, campania umanitară „DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”.

Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din București, constând în strângerea de alimente neperisabile ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *