shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Radu Moraru și jurnaliștii din echipă reîncep activitatea la Nașul TV după trei săptămâni | Intervenție masivă a poliției și incidente cu agenții Cosepa!

Radu Moraru și jurnaliștii din echipă reîncep activitatea la Nașul TV după trei săptămâni | Intervenție masivă a poliției și incidente cu agenții Cosepa!

Fondatorul Nașul TV, Radu Moraru, a anunțat luni seara că postul își va relua activitatea după aproape trei săptămâni în care activitatea a fost paralizată, fiind date înregistrări ale unor emisiuni mai vechi.

”Din partea celorlalți, care au ținut televiziunea trei săptămâni în beznă, care au distrus toate contractele și parteneriatele cu partenerii noștri, au șters publicitatea, au băgat-o alandala, au schimbat grila de emisie, au făcut ce au vrut ei, au scris minciuni despre mine și familia mea, ei bine din partea acestora nu e decât o avocată isterică, Paula Speranța Ungureanu. Atât”, a spus Radu Moraru într-un mesaj pe pagina de Facebook a Nașul TV. Anunțul a fost făcut după câteva ore în care Moraru și jurnaliștii postului au încercat să intre în sediul postului, având o decizie a instanței în acest sens.

Radu Moraru a spus că este președintele Consiliului de Administrație al postului începând de vinerea trecută și că va cere tuturor jurnaliștilor să înceapă emisiunile.

În fața jurnaliștilor Nașul TV au stat niște agenți de la firma de pază Cosepa, care au spus inițial că dacă un străin intră în spațiu ei vor chema poliția. În cele din urmă au ajuns zeci de polițiști după ce primii doi agenți ajunși la locație au anunțat prin stație că nu fac față situației. Polițișii au legitimat mai multe persoane din sediu și unul dintre ei a spus că este nevoie de un executor judecătoresc pentru a aplica decizia instanței. Moraru le-a spus polițiștilor că unul dintre agenții de pază l-a agresat pe un coleg de-a său de la Nașul TV.

 

Citiți mai mult pe reportervirtual.ro

About Mihai Caldararu

Check Also

Mesaj al preşedintelui asociaţiei MicNews Mihai Căldăraru cu ocazia Sărbătorilor de iarnă!

“Dragi români, cu ocazia sărbătorii Naşterii Domnului, doresc să vă adresez gândurile mele cele mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *