shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Evenimente Sociale / Redacția MicNews i-a implinit un vis tânărului Andrieș Daniel – VIDEO

Redacția MicNews i-a implinit un vis tânărului Andrieș Daniel – VIDEO

Ca orice tânăr din ziua de astăzi, Andrieș Daniel visa ca într-o zi să poată strânge mâna celor pe care îi asculta mereu şi al cărora fan este de multă vreme.

Tânărul este din din comuna Bals, județul Iași şi a dorim din tot sufletul să-i cunoasca pe cei de la trupa Alan si Kepa. Aflând de dorinţa acestuia, jurnalistul MicNews, Mihai Căldăraru, l-a ajutat astăzi pe Daniel să facă cunostință cu trupa sa preferată. Daniel a dat mâna cu membrii trupei Alan si Kepa, a făcut fotografii și au făcut schimb de numerele de telefon.

“Cert este că astăzi am fost cu el, personal, să facă cunostință si să cunoască trupa sa preferată”, a declarat Mihai Căldăraru, jurnalistul redacției MicNews.

Tânărul Andrieș Daniel Drăgănel, a fost foarte emoționat și a bufnit în lacrimi când și-a întâlnit trupa lui de suflet, demonstrându-le acestora că poate să le interpreteze majoritatea melodiilor.

Jurnalistul Mihai Căldăraru, a promis că în viitorul apropiat, va merge cu Andrieș Daniel să înregistreze o melodie într-un studio de muzică.

Ca orice tânăr din ziua de astăzi, Andrieș Daniel visa ca într-o zi să poată strânge mâna celor pe care îi asculta mereu şi al cărora fan este de multă vreme.Tânărul este din comuna Bals, județul Iași şi a dorim din tot sufletul să-i cunoasca pe cei de la trupa Alan si Kepa. Aflând de dorinţa acestuia, jurnalistul MicNews, Mihai Căldăraru, l-a ajutat astăzi pe Daniel să facă cunostință cu trupa sa preferată. Daniel a dat mâna cu membrii trupei Alan si Kepa, a făcut fotografii și au făcut schimb de numerele de telefon.“Cert este că astăzi am fost cu el, personal, să facă cunostință si să cunoască trupa sa preferată”, a declarat Mihai Căldăraru, jurnalistul redacției MicNews.Tânărul Andrieș Daniel Drăgănel, a fost foarte emoționat și a bufnit în lacrimi când și-a întâlnit trupa lui de suflet, demonstrându-le acestora că poate să le interpreteze majoritatea melodiilor.Jurnalistul Mihai Căldăraru, a promis că în viitorul apropiat, va merge cu Andrieș Daniel să înregistreze o melodie într-un studio de muzică.

Publicată de Mihai Căldăraru pe 16 Iunie 2018

About Mihai Caldararu

Check Also

EXCLUSIV Mihai Căldăraru, a fost invitat astăzi la București TV, unde a vorbit despre proiectele Asociației „MicNews”

Preşedintele Asociației „MicNews”, Mihai Căldăraru, a fost invitat astăzi în emisiunea “București Alaturi de Tine”, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *