shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Dezvaluiri / Şi-au cărat pumni şi picioare mai ceva ca într-un ring !

Şi-au cărat pumni şi picioare mai ceva ca într-un ring !

Două eleve s-au bătut în faţa şcolii din comuna buzoiană Luciu. Colegii au încercat să le despartă, dar fetele erau hotărâte să-şi împartă câţi mai mulţi pumnui. Un coleg le-a filmat cu un telefon mobil şi a fost trimise pe email-ul micnews.ro@gmail.com.

Două eleve de clasa a VIII-a s-au încăierat din cauza unor neînţelegeri adolescentine. Conflictul ar fi izbucnit de la anumite „bârfe” ce o vizau pe una dintre elevele mult prea preocupate de viaţa „extraşcolară” decât de învăţătură şi de examenele care bat la uşă.

Pe imagini se poate vedea cum fetele mai întâi se ceartă, iar la un moment dat una dintre acestea o trânteşte la pământ pe cealaltă şi începe să o lovească fără milă. Adolescentele s-au luat de păr şi s-au trântit în zăpadă, unde au continuat să se lovească. După ce se lovesc pe unde se apucă, fetele se ridică şi continuă să dea cu picioarele una în alta.

About Mihai Caldararu

Check Also

EVENIMENT! Autorităţile din Târgu Frumos, au premiat astăzi, organizatorii campaniei umanitare, ”Sărăcia Distruge Omenia”

O recunoaştere a meritelor pentru efortul supraomenesc depus de Asociaţia MicNwes din Bucureşti, s-a întâmplat astăzi, prin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *