shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Investigatii / Ultima modă! Cum păcălesc șoferii radarul poliției rutiere și camerele pentru rovignetă

Ultima modă! Cum păcălesc șoferii radarul poliției rutiere și camerele pentru rovignetă

O scăpare a Codului Rutier face ca şoferii care folosesc dispozitive de ascundere a numărului de înmatriculare să primească cea mai mică amendă rutieră 97 de lei. Astfel de dispozitive se găsesc pe internet, iar vânzătorii se laudă că, în mai puţin de 2 secunde numărul este acoperit complet; timp mai scurt decât cel pentru reducerea vitezei în faţa unui radar.

Conform realitatea.net, dispozitivul este, de fapt, un suport al plăcuţei de înmatriculare care are o perdeluţă de cauciuc. În momentul în care şoferul apasă pe unul dintre butoanele telecomenzii perdeluţa acoperă integral numărul de înmatriculare… Setul se vinde la negru pe internet cu 100 de euro (video mai jos). Include suporturile pentru ambele plăcuţe de înmatriculare, telecomanda cu o rază de acţiune de până la 50 de metri şi accesoriile pentru montaj. Vânzătorul descrie că în doar 1,8 secunde numărul poate să fie acoperit integral cu perdeluţa de cauciuc din suportul numărului de înmatriculare. Vânzătorul descrie că, în cazul în care cel care foloseşte acest dispozitiv uită perdeluţa de cauciuc peste număr, un LED va pâlpâi ca să îl va avertizeze pe şofer.

Dispozitivul se gaseste la mica publicitate, unde se vinde ca „suport numar de inmatriculare electric„, cu care soferii pot sa-si ascunda placutele cand trec, de pilda, sub o camera fixa pentru rovignete.

About Admin

Check Also

EXCLUSIV: Un “traficant’ de mături este mai periculos decât traficanții …

Poliția Locală din Sectorul 6 București încearcă să rețină în mod abuziv un vânzător ambulant …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *