shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Un nou premiu obţinut de Asociația „Mic News” din Bucureşti!

Un nou premiu obţinut de Asociația „Mic News” din Bucureşti!

 Jurnalistul și președintele Asociației „Mic News” din Bucureşti, Mihai Căldăraru, alături de vicepreședintele Marcu Viorel Andrei au fost premiaţi astăzi de SC. ISRAEL VISION S.R.L. BUCUREŞTI pentru activitatea realizată în cadrul Campaniei „Dăruiește un zâmbet copiilor defavorizați din Mediul Rural”.

Premiul vine doar la zece zile după ce echipa managerială a organizației a primit „Diplomă de Merit, din partea Academiei Naționale Bodyguard, pentru întreaga activitate desfășurată în semn, de apreciere, implicarea, dăruirea, devotamentul și seriozitatea care au dat dovadă.”

Tot astăzi, Asociația „Mic News” a devenit partenera nostră permanentă prin afilierea la Federația “Euro Education”, fondatoarea publicației noastre online.

Pare a fi cea mai activă organizație non-guvernamentală din toată presa capitalei. Pentru redacția noastră este cea mai importantă echipă de jurnaliști care se alătură proiectului nostru de consolidare a unei prese libere și independente, început încă din anul 2013. 

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews desfăşoară și anul acesta, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, campania umanitară „DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”.

Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din București, constând în strângerea de alimente neperisabile ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *