shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Un tata din Brasov si-a violat repetat fiica in varsta de 14 ani. Protectia Copilului stia, dar a vrut “sa pastreze familia unita”

Un tata din Brasov si-a violat repetat fiica in varsta de 14 ani. Protectia Copilului stia, dar a vrut “sa pastreze familia unita”

Condamnare la 7 ani de inchisoare pentru un barbat din judetul Brasov, acuzat ca si-ar fi violat in mod repetat propria fiica, in varsta de 14 ani.

Copila a fost cea care a reclamat totul la politie pentru ca mama ei, desi banuia ce se intampla, nu a avut curaj sa sufle un cuvant. Barbatul se afla de aproape un an in arest preventiv dupa ce, in momentul retinerii, si-a amenintat cu moartea sotia si fiica.

Mama fetei a povestit ca individul o batea deseori, dar ca nu l-a parasit pentru ca nu avea niciun venit si nu stia unde sa se duca, impreuna cu copiii. Ea ar fi cerut ajutor la politie si la Directia pentru Protectia Copilului, insa ar fi fost sfatuita sa indure chinul.

Asistentii sociali s-au scuzat ulterior spunand ca femeia nu a facut plangere scrisa si ca au vrut sa pastreze familia unita.

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews desfăşoară și anul acesta, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, campania umanitară „DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”.

Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din București, constând în strângerea de alimente neperisabile ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *