shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Vestile nu sunt tocmai bune. Meteorologii au emis o avertizare de ploi torentiale si descarcari electrice

Vestile nu sunt tocmai bune. Meteorologii au emis o avertizare de ploi torentiale si descarcari electrice

Meteorologii au emis o atentionare meteo de vreme rea pentru toata tara. Aceasta este valabila de sambata de la ora 10.00 pana maine la ora 18.00.

In intervalul mentionat vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse ce pot avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului, trecator si cu aspect de vijelie si pe arii restranse caderi de grindina, transmite Agentia Nationala de Meteorologie.

Astfel de fenomene se vor semnala cu precadere in zonele de deal si de munte, precum si in Oltenia, Transilvania, jumatatea de nord a Moldovei si local in Muntenia.

Cantitatile de apa vor depasi local 20…25 l/mp si izolat 35…40 l/mp, in special in zona Carpatilor Meridionali si in nordul Carpatilor Orientali.

Sambata – in vest si nord-vest o sa ploua si se raceste simtitor. In celelalte zone va fi destul de cald; insa dupa-amiaza isi vor face aparitia aversele. Vreme mai buna gasim doar in sud-est, iar maximele se vor situa intre 11 si 28 de grade.

Duminica se racoreste peste tot. Ploile vin mai ales in nord, in centru, la deal si la munte, dar vor ajunge si prin sud, in cateva reprize. Maximele mai ating 20…22 de grade doar in zona sud-estica.

Luni – vremea isi revine treptat. In jumatatea estica a tarii va fi soare; iar in cea vestica mai pot sa vina cateva averse. In sud-estul tarii va fi din nou ceata dimineata si vom avea maxime cuprinse intre 19 si 24 de grade.

Marti se mai incalzeste putin. In regiunile intracarpatice apar ceva innorari si averse locale; dar in sudul si estul tarii vom avea soare si atmosfera placuta.

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociația MicNews, STRÂNGE FONDURI pentru ca, 100 de copii defavorizaţi să ajungă în tabără la Eforie Sud

Ca în fiecare an, în perioada de vară, Asociația MicNews pregăteşte surprize plăcute celor defavorizaţi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *