shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Video Mihai Căldăraru, a împărțit cadouri familiilor nevoiașe din Comuna Căldăraru din Județul Ilfov!

Video Mihai Căldăraru, a împărțit cadouri familiilor nevoiașe din Comuna Căldăraru din Județul Ilfov!

Autor: Adriana Senchevici,
Video: George Bradea,

Saracii din Comuna Căldăraru, primesc, in perioada Sfintelor Paste, putina atentie din partea celorlalti cadouri date din suflet care sa-i aline, fie si pentru cateva zile, viata grea in care se zbat.

In Duminica Mare, in jurul orei 12, va fi servita o masa cu fasole si carnati, cozonac si oua rosii, actiunea fiind sponsorizata prin contributia Sponsorilor Asociației MicNews De aceasta masa vor beneficia oamenii sarmani, dar si oricine va veni in zona. “Vor fi in jur de 200 de portii, spune Mihai Căldăraru, sunt bineveniti la aceasta masa toti cei sarmani. Intr-un fel este totusi trist sa vezi cum din ce in ce mai multi pensionari, alaturi de oameni ai strazii, nu isi mai permit o masa calda. Pentru ei trebuie facut mai mult”.
Unora dintre oamenii saraci, varstnici si bolnavi, fara adapost sau privati de libertate, copiilor orfani si celor cu dizabilitati le-au fost pregatite cateva surprize.

Cadouri oferite de voluntarii și echipa Asociției MicNews.ro miroase a cozonaci pufoși și a voie-bună în case. Sunt oameni care zumzăie pe străzi ca albinele și caută deja cadouri de Paste. În nebunia sărbătorilor pascale, să nu uităm să le zâmbim necunoscuților, să nu lovim cu vorbe grele și să dăruim bucurie oriunde am merge. De fapt, cred că despre asta este vorba. Despre cum să fim mai buni, cum să facem gesturi mici cu semnificații mari.

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews desfăşoară și anul acesta, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, campania umanitară „DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”.

Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din București, constând în strângerea de alimente neperisabile ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *