shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / VIDEO NEWS Ajutor pentru nevoiaşii din Capitală!

VIDEO NEWS Ajutor pentru nevoiaşii din Capitală!

Sute de oameni ai străzii din Capitală au primit câte o porţie de mâncare caldă. Complice a fost Asociaţia MicNews, care a iniţiat, în urmă cu  patru luni, campania ,,Dăruiește din Suflet o Masă Caldă,,

Zeci de sărmani de la Gara de Nord au stat la coadă pentru o porţie de mâncare caldă. Înfometaţi, mulţi s-au aşezat pe asfalt ca să savuzere mâncarea caldă.

“Este imporantă pentru noi această masă. Dacă nu putem să producem şi noi, noi ne mulţumim. Şi nişte oameni cu suflet ne-au adus mancarea asta caldă”, spune unul dintre cei care au beneficiat de ajutorul asociaţiei MicNews.

Şi mai multe organizaţii au dat o mână de ajutor.

“Suntem pe baricade pentru a-i ajuta pe cei uitaţi de familii, de viaţă, pe cei care trăiesc în canale şi pe cei care, culmea, am descoperit că sunt profesori, au fost academicieni, sunt copii părăsiţi. Sunt intelectuali, naivi în viaţă, sau uitaţi de cei în care au investit totul”, a explicat președintele Asociaţia MicNews, Mihai Căldăraru.

Asociaţia MicNews,  oferă mâncare sărmanilor, în fiecare săptămână, în zona Gării de Nord.

 

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews desfăşoară și anul acesta, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, campania umanitară „DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”.

Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din București, constând în strângerea de alimente neperisabile ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *