shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Video: Voluntarii de la Mic News se implică direct în vieţile copiilor instituționalizați!

Video: Voluntarii de la Mic News se implică direct în vieţile copiilor instituționalizați!

Articol realizat de: Narcis Violeta,

Voluntarii de la Mic News „se implică direct în vieţile copiilor instituționalizați și a celor proveniți din medii defavorizate: de la activităţi sportive, ateliere artistice şi meditaţii şcolare, la psihoterapie şi prietenie.”

Este un proiect cu o largă susținere din partea unor parteneri ai acestei asociații. Interesantă este și modalitatea de organizare a ședinței echipei de voluntari.

Înainte de prezentare a raportului de activitate și a campaniei sociale s-a rostit rugăciunea  „Tatăl nostru” iar la finalul întâlnirii rugăciunea „Cuvine-se cu adevărat”. 

Împreună suntem o comunitate care va deveni din ce în ce mai puternică şi mai implicată pentru a schimba vieţile acestor copii și în acelaşi timp și vieţile noastre.”

Vă mulțumim pentru încredere şi implicare!
Împreuna suntem o comunitate care va deveni din ce în ce mai puternică şi mai implicată pentru a schimba vieţile acestor copii si în acelaşi timp si vieţile noastre.

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews desfăşoară și anul acesta, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, campania umanitară „DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”.

Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din București, constând în strângerea de alimente neperisabile ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *